Pokok Kucing = Cat Tree (Yeah! our cat tree is done!)

Photobucket

First Aid Kit Kucing

Tikus Mainan DIY untuk si Comel

Photobucket

Fish Ball Treat

Gaya Tidur Si Comel

Photobucket

Pertandingan dan Pameran Kucing Cantik

Share

Kepada pemilik kucing yang berminat, sila la join pertandingan ni yang akan diadakan di Village Mall, Sg Petani. Kepada mereka yang baru hendak mencuba, jangan la rasa risau dan bimbang ye.. Rasakan pengalaman menyertainya sambil dapat menghiburkan hati melihat kucing2 lain yg ada..




Harap maklum, DC tiada kaitan dalam pertandingan ini mahupun dengan pihak penganjur, iaitu Kelab Kucing Malaysia. DC cuma ahli biasa-biasa KKM hehe.. setakat menghebahkan maklumat dan menggalakkan readers menyertainya :)

6 comments:

meowwmania said...

kite setakat tgk jer hihih...

aby said...

KKM dan beberape kali ..
National HHP dan CFA pun dah buat ..
MCFA senyap jer ..

nak gi SP jauh la ..
dah tu bukan boleh bawa masuk kucing dalam hotel ..
pernah sekali bawa masuk dalam hotel,
lipat mieow dalam tikar ..
sampai dalam bilek baru lepas ..

neway selamat bertanding ..
artis mana plak yg akan menyerikan cat show tu nanti !!!!!

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

Village Mall tu negara mane letaknyer kak..??

pasir berdengungkah???? ;p

DC said...

Phat Cat tu la.. DC pun pelik tgk poster tu.. puas carik kat negeri mana la village mall tu.. sib baik jumpa poster lg 1 yr related. Terang benderang kat SP hehe

DC said...

aby - biasa ye join cat show?.. dengar mcm2 pengalaman yg join.. ada yg menarik, ada yg memeningkan. Apa2 pun kita berdoalah lah semuanya berjalan lancar dan tak byk menyusahkan peserta..

DC said...

meowwmania - sama la .. suka dtg tgk.. gebu2 kucing tu.. ada gak yg segebu dgn tuannya ahakss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...